Näin paljon koirat rakastavat vesiletkuja

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Koirat rakastavat usein vettä ja sen kanssa telmimistä. Niille riittää huviksi letkusta ruiskuavat pisarat tai ämpärissä oleva vesi, mutta makoisintahan tietysti on päästä uimaan. Aina ei uimapaikka kuitenkaan ole lähettyvillä, ja tällöin lemmikkien omistajat voivat käyttää kekseliäisyyttä.

YouTube
YouTube

Näissä tilanteissa perinteinen vesiletku on mainio väline. Tänäkin kesänä verkossa on levinnyt useita suloisia videoita, joita tähdittävät vesiletkujen parissa temmeltävät koirat. Nyt näistä videoista parhaimmat on koottu yhdelle videolle.

Fabulous Mr. Pug -nimimerkin YouTubessa julkaisemalla koosteella nähdään jos jonkinmoisia karvaturreja. Kaikille koirille on kuitenkin yhteistä se, että he kaikki näyttävät nauttivan vesiletkun kanssa leikkimisestä.