Opettajan kesäloma venähti – saapui kouluun kännissä ja ilman housuja

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Huonosti käyttäytyvät kasvatusalan ammattilaiset saavat näyttämään arvokkaan ammattikuntansa edustajat huonossa valossa. Tulee kuitenkin muistaa, että myös opettajat ovat tavallisia ihmisiä, ja viettävät vapaa-aikaansa kuten muutkin kansalaiset.

Lorie Ann Hill on opettaja, jolla jäi hieman kesälomavaihde päälle lukuvuoden alkaessa. 49-vuotias kasvatusalan ammattilainen saapui Oklahomassa aijiatsevaan Wagonerin lukioon vahvasti alkoholilta haisten ja ilman housuja. Kyseessä oli naisen ensimmäinen työpäivä kyseisessä koulussa.

Poliisien saavuttua paikalle rouva Hill oli saatettu rehtorin kansliaan ja hänelle oli puettu shortsit jalkaan. Naisen autosta löydettiin tyhjä vodkalta tuoksunut muki. Koulun oppilaiden vanhemmat ovat raivoissaan tapahtuneesta, Mirror-lehti uutisoi.