Paris Hilton tienaa DJ-keikoistaan tähtitieteellisiä palkkioita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hotelliperijätär Paris Hilton on yksi parjatuimmista julkisuuden naisista. Tämä ehkäpä siksi, että naisella on rahaa ja ulkonäköä – eli kaikkea sitä, jolle on helppo olla kateellinen. Kaiken lisäksi neitokaiselle on kasvanut rikkaan liikemiessukunsa kannustamana taitava bisnesvaisto.

Paris Hilton julkaisi hiljattain uuden Come Alive -kappaleen ja nainen on saavuttanut jalansijaa myös DJ:nä. Nyt 33-vuotias vaaleaverikkö on piipahtanut bilemesta Amnesiassa Ibizalla soittamassa levyjä. Oikeastaan nainen painoi vain ennakkoon luodun biisilistan play-nappulaa ja antoi muiden vastata tekniikasta.

The Sunin mukaan naisen keikkapalkkio on neljältä illalta huikea kaksi miljoonaa dollaria. Summa on suorastaan tähtitietellinen, sillä maailman kallein DJ, David Guetta, tienaa keikasta 350.000 euroa, Hardwell 300.000 euroa ja DJ Tiesto 200.000 euroa.

Paris Hilton on muusikon uransa lisäksi näytellyt pieniä rooleja elokuvissa, kuten Zoolander ja Vannomatta Paris! Tähti muistetaan myös siitä, että hän esiintyi Leidit landella -realitysarjassa yhdessä Nicole Richien kanssa. Ohjelma oli menestys maailmanlaajuisesti. Hän erosi hiljattain suomalaissukuisesta mallista River Viiperistä.