Wow! Vin Dieselin vokaalit liitettiin Sam Smithin hittiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Toimintatähti Vin Diesel joutui äskettäin suremaan Fast & Furious -elokuvien näyttelijäkollegansa Paul Walkerin kuolemaa, kun tähti menehtyi autokolarissa. Diesel osaa kuitenkin ottaa ilon irti elämästä, mikä nähtiin äskettäin erikoisen haastattelun muodossa.

Kuva: Facebook, Vin Diesel
Kuva: Facebook, Vin Diesel

47-vuotias toimintatähti oli Capital FM -radiokanavan haastateltavana tuoreen elokuvansa tienoilta, kun hän yllättäen intoutui esittelemään haastattelun aikana Sam Smithin Stay With Me -kappaleen. Miehen fanit innostuivat lauluesityksestä toden teolla. Nyt näyttelijäkomistuksen tempaus on viety täysin uudelle asteelle.

Roomdrifter-nimimerkki on nimittäin julkaissut YouTubessa videon, jolla hän on yhdistänyt Sam Smithin tekemän Stay With Me -musiikkivideon Vin Dieselin vokaaleihin. Lopputulos on vähintäänkin hämmentävä. Menestysnäyttelijän äänellä laulava Sam Smith on kuitenkin melko huvittavaa katseltavaa.

Vin Diesel on mukana äskettäin ensi-iltansa saaneessa Guardians of the Galaxy -elokuvassa, jossa hän esittää elävää puuta. Elokuussa 2013 Diesel sai tähden Hollywoodin Walk of Famelle. Mies on esiintynyt muun muassa elokuvissa Pimeän uhka, xXx, Rautajätti, Hurjapäät ja Tuttisoturi. Vuonna 2007 miehen oli määrä näytellä Hitman-elokuvassa, mutta hän vetäytyi pääroolista. Sen sijaan hän toimi elokuvan päätuottajana.