Applen tutkija Sam Sung ei ollutkaan pilaa – tekee todella hyvää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Apple ja Samsung ovat olleet jo vuosien ajan maailman kaksi johtavaa matkapuhelinten valmistajaa. Viime vuonna verkossa levisi CNBC-uutiskanavan artikkeli, jossa kerrottiin Sam Sung -nimisen tutkijan irtisanoutuneen Applelta. Monet luulivat uutista vitsiksi, mutta se oli täyttä totta.

Ebay
Ebay

Asia on selvinnyt epäilijöille viimeistään nyt, kun 25-vuotias kanadalainen Sam Sung päätti tehdä hyvää ja huutokaupata verkossa Applen työntekijänä saamansa hänelle nimetyt tuotteet. Paketissa oli mukana kuuluisa käyntikortti, kulkukortti ja Applen sininen paita. Ebayssa parhaillaan käynnissä oleva huutokauppa on nyt tuottamassa lasten toiveita toteuttavalle järjestölle 80.000 dollaria, ja summa kasvaa koko ajan.

Ebay
Ebay