Hugh Jackman räppäsi hiphop-tähtien kanssa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman pääsi taannoin otsikoihin syövän takia. Hänellä todettiin kasvoissa ihon tyvisolusyöpä, joka operoitiin nopeasti pois. Tähti palasi pikaisesti takaisin töihin, ja hänet nähdään tällä hetkellä valkokankaalla X-Men: Days of the Future Past -elokuvassa.

Menestysnäyttelijä juonsi taannoin musikaaleja palkitsevan Tony Awards -gaaalan, jossa nähtiin yllättävä käänne. Jackman ryhtyi nimittäin yllättäen räppäämään LL Cool J:n ja T.I.:n kanssa. Rock Island -niminen kappale soljui kuitenkin näyttelijämiehen käsittelyssä yllättävänkin sujuvasti.

Hugh Jackman on ollut jo pitkään naimisissa vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa. Jackman on viime vuosina tähdittänyt muun muassa X Men -elokuvia. Mies nähtiin tänä vuonna valkokankaalla Wolverine-elokuvassa. Tänä kesänä hän esiintyy X Men -elokuvasarjan tuoreimmassa osassa.