YouTube-pilailijoiden elämä hengenvaarallista – karu koostevideo julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nettivideoiden suosio on synnyttänyt verkkoon viime vuosina kokonaan uuden ammattiryhmän, joka tienaa rahaa tekemällä hauskoja tai typeriä tempauksia ja julkaisemalla niistä videoita verkkoon – erityisesti YouTubeen. Videoiden lisääntyessä niissä nähtävät tempaukset muuttuvat koko ajan rajummiksi.

YouTube
YouTube

Kehitys on nyt johtanut siihen, että lukemattomat nettivideoilla pilailevat ovat joutuneet pahoinpidellyksi kesken kuvausten. Usein pilojen kohteet ovat ottaneet esiin myös aseita, kuten veitsiä ja pistooleita. Tuoreella koosteella nähdään eräitä rajuimmista välikohtauksista. Videon perusteella ei ole vaikea tehdä johtopäätöstä, että on vain ajan kysymys, koska YouTube-pilat johtavat ensimmäiseen kuolemantapaukseen.