Audrina Patridge ystävineen rannalla

Glamour Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Audrina Patridge muistetaan parhaiten The Hills -realitysarjasta. Neitokaisen työnkuvaan kuuluu nykyisin lähinnä lehtikuvissa poseeraaminen. Taannoin hänelle tehtiin epäonnistunut silikonioperaatio, jonka jälkeen rintoja jouduttiin korjailemaan uusilla leikkauksilla.

Nyt Audrina on kuvattu esittelemässä silikonimuotojaan uimarannalla Miami Beachilla, jossa hän nautti vapaapäivästään meressä yhdessä ystäviensä kanssa. Joukko kokoontui veteen muun muassa selfie-kuvaa varten.

29-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä. Neitokainen on nähty elokuvissa, kuten Into the Blue: The Reef, Sorority Row ja Honey 2. Viimeksi hänen piti esiintyä Scary Movie 5 -elokuvassa, mutta kohtaukset poistettiin elokuvasta niiden rohkeuden takia.