Vitsistä tulee totta! Kim Kardashian julkaisee kirjan selfie-kuvistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaistähti Kim Kardashian tunnetaan monipuolisena julkkiskaunottarena, joka tienaa kymmmeniä miljoonia dollareita vuodessa. Hän toimii muun muassa seurapiirikaunottarena, liikenaisena, realitytähtenä, muotisuunnittelijana ja jopa oman mobiilipelin tähtenä. Valokuvaajana häntä kuitenkin tuskin kukaan pitää.

Instagram
Instagram

Kim julkaisee itsestään päivittäin sosiaalisessa mediassa selfie-poseerauskuvia, ja verkossa liikkui aikoinaan jopa vitsi, että Kardashian saisi kuvistaan vaikka kirjan. Nyt vitsistä on tullut totta, sillä kirjakustantaja Rizzoli on ilmoittanut julkaisevansa Selfish-nimisen teoksen, joka on koostettu Kimin selfie-valokuvista.

Tietoa pidettiin ensin vain vitsinä, mutta kustantaja julkaisi asiasta lehdistötiedotteen. Kustantajan mukaan Kardashian on taidokkaiden selfie-kuvien sanansaattaja ja edelläkävijä. Kirjaan tulee peäti 325 sivua Kimin kuvia ja se on määrä julkaista 7. huhtikuuta 2015.

Kim Kardashian ansaitsee parhaillaan nimeään kantavan mobiilipelin nettotuotosta 45 prosenttia. Pelin taloudellinen menestys perustuu tuttuun taktiikkaan. Pelin voi ladata älylaitteelle ilmaiseksi, mutta pelaajan täytyy käytännössä maksaa oikeaa rahaa, mikäli hän haluaa edetä pelissä. Pelin päämääränä on luoda oma nouseva julkkiksensa ja lopulta saavuttaa runsaasti mainetta ja mammonaa.