Mies matki Shaggyn laulua ravintolan vessassa – et usko korviasi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jamaikan-amerikkalainen laulaja Shaggy tunnetaan reggaetunnelmaisista kappaleistaan. Miehen suurimpiin hitteihin lukeutuvat It Wasn’t Me, Boombastic ja Angel -kappaleet. Nyt julkisuuteen on ponnahtanut eräs nuorukainen, joka kuulostaa aivan Shaggyltä.

YouTube
YouTube

Brittinuori kuvattiin lontoolaisen baarin vessassa. Imitaattori esitti vessassa ystävänsä kanssa Shaggyn Angel-kappaleen. Videon kuvannut Joe Poole on aivan täpinöissään löydöksestään, sillä vaaleahiuksinen nuorukainen imitoi artistia todella hyvin.

Poole menee jopa niinkin pitkälle, että hän kuvailee laulajaa videollaan ehkä koko maailman parhaaksi Shaggy-imitaattoriksi. Moni tuntuu olevan miehen kanssa samaa mieltä, sillä video on saanut todella paljon kehuja. Tähän mennessä imitaatiota on käyty ihailemassa YouTubessa lähes 100.000 kertaa.