Upea Family Guy -imitaatio – tähän harva kykenee

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yksi maailman suosituimmista animaatiosarjoista on ollut jo vuosien ajan Family Guy, jonka päähahmoihin lukeutuu perheen isä Peter Griffin. Mies nähdään animaatiosarjassa perinteisesti valkoisessa paidassa ja vihreissä housuissa.

YouTube
YouTube

Nyt eräs samanlaisiin vaatteisiin pukeutunut mies on kovaa vauhtia ansaitsemassa itselleen tosielämän Peter Griffinin titteliä. Mies oli noussut yleisön eteen Allentownin Comic Conissa. Siellä hän esitti imitaationsa suositusta animaatiohahmosta.

Koomikko on todella lahjakas, sillä hän näyttää ja kuulostaa aivan suosikkisarjan päähahmolta. Paikalla olleet yleisön jäsenet nauroivatkin estotta koomikon jutuille. Moni on kommentoinut tilanteesta tallennetun YouTube-videon yhteydessä, että miehen kannattaisi ryhtyä työkseen esittämään Peter Griffiniä.