Vakuutusyhtiön kosto – maksoi miehelle 21 000 dollaria kolikoina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla kiertää lukuisia urbaaneja legendoja, joiden mukaan ihmiset olisivat ostaneet erilaisia tuotteita säkillisellä kolikoita. Nyt joukkoon on tullut yksi uusi tositarina, kun amerikkalainen vakuutusyhtiö maksoi miehelle 21.000 dollarin korvauksen pikkukolikoilla.

73-vuotias Andres Carrasco nosti vuonna 2012 oikeusjutun Adriana’s Insurance Service -vakuutusyhtiötä vastaan, koska miehen mukaan eräs yrityksen työntekijöistä pahoinpiteli hänet. Viime kuussa mies sai sovittua riidan yhtiön kanssa.

Mies sai vakuutusyhtiöltä maksun kahdessa erässä, joista ensimmäinen hoidettiin shekkinä ja toinen 21.000 dollarin summa ämpärillisellä pieniä kolikoita. Mies ei kyennyt sairautensa johdosta itse edes nostamaan rahaämpäriä maasta. NBC LA -uutiskanavan mukaan vakuutusyhtiön Yelp-arvostelusivu on sittemmin ollut pullollaan yritystä kritisoivia kommentteja.