Koskettava video – keskoslapsen ensimmäiset 100 päivää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskosilla tarkoitetaan vauvoja, jotka syntyvät ennen laskettua aikaa. Nykylääketieteen ansioista keskosilla on jo melko hyvät selviytymismahdollisuudet, vaikka syntymän jälkeiset viikot ovatkin kriittisiä. Nyt erään perheen keskosvauvan ensimmäiset hetket on ikuistettu kauniilla tavalla.

YouTube
YouTube

Yhdysvaltalaisen Walker Colt Pruettin elämän ensimmäiset 100 päivää tallennettiin koskettaviin valokuviin. Kuvat otti Capturing Hopes Photography -järjestön kuvaaja. Järjestö kuvaa ilmaiseksi keskosvauvoja lahjana vauvan vanhemmille.

Noin 450 grammaa syntymänsä aikaan painanut Walker oli elämänsä ensimmäiset 80 päivää tehohoidossa. Kuvista kootulla videolla näkyy selvästi, kuinka pienokainen vahvistuu koko ajan. Lopulta vauva pääsi kotiin onnellisten vanhempiensa luokse.