Nainen eli yhdeksän kuukautta kuollut aviomies olohuoneessaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisillä on usein toiveita kuolemaansa liittyen, kuten hautaustavasta, muistojuhlan ohjelmasta tai perinnön jakamisesta. Näistä toiveista kerrotaan esimerkiksi ennen kuolemaa laaditussa testamentissa. Nyt eräs leskirouva toteutti edesmenneen miehensä toiveen ja asui ruumiin kanssa usean kuukauden ajan.

YouTube
YouTube

Ila Solomon saanee syytteitä ruumiin häipäisemisen takia, koska nainen oli elänyt kuolleen miehensä kanssa peräti yhdeksän kuukautta heidän yhteisessä kodissaan. Toisessa maailmansodassa sotineen 88-vuotiaan veteraanin toiveena oli, että hänen jäänteensä syötettäisiin linnuille kuoleman jälkeen.

– Mielestäni Yhdysvaltojen puolesta taistellut mies ansaitsee haluamansa kuoleman. Hän halusi lintujen syövän ruumiin, jotta elämän kiertokulku jatkuisi, 54-vuotias leski kertoi RTV6-televisiokanavalle.

Nainen oli jättänyt kuolinpaikan oven auki toivoen, että linnut olisivat lentäneet taloon sisään. Ruumis löydettiin toukokuussa. Poliisit totesivat hajoamisprosessin alkaneen noin yhdeksän kuukautta aiemmin. Uutinen raportoitiin Yhdysvaltojen Lafayettessa.