Puumaseksi luonnossa päättyi mehiläisten hyökkäykseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nuoremmat miehet ovat sanoneet, että vanhemmissa naisissa viehättää niiden kokemus ja itsevarmuus. Sam-nimisen nuoren herran haaveena oli jo pitkään ollut vanhemman naisen kanssa suoritettu seksiseikkailu. Kun unelma vihdoinkin toteutui, puuttui mehiläisparvi asiaan.

YouTube
YouTube

Sam ja hänen fantasioidensa nainen Angel olivat menneet luonnon keskelle harrastamaan seksiä. Nuori mies oli innoissaan varttuneemman naisen seurasta, ja hän ei malttanut pitää näppejään erossa Angelista. Yhtäkkiä sekstailu muuttui valtaisaksi surinaksi, kun pari oli vahingossa tönäissyt mehiläispesää.

Vihainen parvi hyökkäsi alastomana juosseiden Samin ja Angelin kimppuun. Onneksi nuori rakastaja sai suurimman osan pistoksista, sillä Angel on niille allerginen. Lopulta molemmat pääsivät takaisin autolleen ja ymmärsivät toteuttaa fantasiansa seuraavan kerran sisätiloissa. Tapauksesta kerrottiin TLC-televisiokanavan Sex Sent Me To The E.R. -sarjassa.