Pysäyttävä video paljastaa lihavuuden syyn

Lifestyle · Stara.fi

Moni huomattavan ylipainoinen ihminen kertoo olevansa isoluinen tai väittää, ettei hän voi ylipainolleen mitään. Ne ovat kuitenkin vain selityksiä. Jokainen ihminen on viime kädessä itse vastuussa omasta elämästään ja siten myös elopainostaan.

YouTube
YouTube

Nyt ylipainon taustat on kiteytetty amerikkalaisella valistusvideolla, joka voi tuntua monista ylipainoisista tutulta. Yhdysvallat on tunnetusti maailman lihavimpia kansakuntia, sillä siellä rasvalla kyllästetty pikaruoka, sokeria pullollaan olevat virvoitusjuomat, pikkusuolaiset herkut, makeiset ja suklaa maistuvat monille päivä toisensa jälkeen ja vieläpä ylisuurina supersize-annoksina.

Muutos normaalipainoisesta lihavaksi ei tapahdu hetkessä, vaan osana elämäntapaa, joka taas syntyy pitkälti vanhempien toimista jo lapsuudessa. Lasten vanhemmille osoitetulla videolla nähdään eräs kuvitteellinen elämäntarina 150-kiloiseksi 32 vuotiaaksi ensimmäisen sydänkohtauksensa saaneeksi leikkauspotilaaksi. Uuden terveellisemmän elämän voi aloittaa jo tänään.