Team City Challenge -kaupunkiseikkailu valtaa Tampereen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutamassa vuodessa räjähtävän kasvun tehnyt kaupunkiseikkailu Team City Challenge valtaa Tampereen jälleen tulevana lauantaina 16. elokuuta. Kyseessä on tyky- ja urheilutapahtuma, jossa 2 – 4 henkilön joukkueet kilpailevat suorittaen monipuolisia rasteja ympäri Tampereen kaupunkialuetta.

Stara
Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara

Yli 30 extreme-rastilla joukkueilta vaaditaan uskallusta, seikkailuhenkisyyttä ja päättelykykyä. Rastikartat paljastetaan kilpailijoille vasta lähtöviivalla. Luvassa on itsensä ylittämistä, pelkoa, hauskanpitoa, korkeita paikkoja, märkiä laskeutumisia ja maitohapoille kulutettuja lihaksia.

Tänä vuonna tapahtumassa on mukana 850 osallistujaa 220 joukkueessa. Osallistujamäärä rikkoo aiempien vuosien kävijäennätykset. Viime vuonna mukana oli yli 130 joukkuetta.

Kisa käydään neljässä sarjassa: kilpasarja yleinen, kilpasarja naiset, firmasarja ja harrastesarja. Eniten joukkueita on tänäkin vuonna ilmoittautunut harrastesarjaan, jossa kaveriporukat ottavat mittaa toisistaan. Tapahtuman järjestää Tampereen Nuorkauppakamari.

Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara