The Rock suosittelee juomaan maitoa – heti jättilihakset

Ruoka Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Toimintatähti The Rock, eli Dwayne Johnson, haaveili taannoin esittävänsä rooleja tunnetuissa elokuvasarjoissa, kuten Star Wars, Twilight ja James Bond. Tähti on sittemmin päässyt näyttelemään antiikin kreikan tarinoiden legendaarista puolijumalaa Herkulesta. 

YouTube
YouTube

The Rockilla on muutenkin mennyt uran puolesta ihan kiitettävästi, sillä mies tienasi viime vuonna Hollywoodin miesnäyttelijöistä toiseksi eniten. Nyt lihaskimppu tähdittää hauskaa huumorivideota. Videolla nähdään The Rockiin verrattuna hieman pulskemman oloinen Facundo, joka näyttää leikkisästi mitä tapahtuu, jos hän juo gallonan maitoa. 

The Rockin lihaksista riittää ihailtavaa niin hameväelle kuin samanlaisesta vartalonmallista haaveileville miehille. Johnsonin ensimmäinen varsinainen menestysleffa oli vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Skorpionikuningas, josta hän sai yli viiden miljoonan tilin. Viime vuonna The Rock nähtiin elokuvissa Pain and Gain, G.I. Joe: Retaliation ja Fast and the Furious 6.