Hyvästit iPhonen rikkoutuville näytöille?

Digi · Stara.fi

Teknologiayritys Apple on vallannut seitsemässä vuodessa maailman älypuhelinmarkkinat, mutta yhtiön laitteissa on ollut jonkin verran ongelmia. Varsinkin iPhone 4 -laite kärsi suunnitteluvirheen vuoksi erittäin herkästi rikkoutuvista näytöistä, joiden vaihtaminen tuli kalliiksi lukemattomille asiakkaille. Pian näyttöjen rikkoutuminen on ehkä historiaa.

YouTube
YouTube

Applen huhutaan julkaisevan uusi kovasti odotettu iPhone 6 syyskuun alussa. Huhuja laitteesta, sen ominaisuuksista ja ulkonäöstä on liikkunut jo pitkään, ja jokaisen huhun todenperäisyyttä on syytä epäillä. Nyt eräällä tuoreella videolla esitellään näytön lasi, joka on mahdollisesti peräisin tulevasta iPhone 6 -laitteesta.

Mikäli näin on, tulee näyttöjen hajoaminen jäämään lähes kokonaan historiaan. Kyse on nimittäin huippusuositun Marques Brownleen käsiinsä saaman näytteen mukaan safiirilasista, joka on normaalikäytössä lähes rikkoutumaton. Apple-fanit toivovat nyt hartaasti, että video pitäisi paikansa, jotta rikkoutuneiden lasien korjaaminen vähentyisi.