Kim Kardashianin kaula-aukko vailla vertaa

Glamour Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkis Kim Kardashian tunnetaan monipuolisena julkkiskaunottarena, joka tienaa kymmmeniä miljoonia dollareita vuodessa seurapiirikaunottarena, liikenaisena, realitytähtenä, muotisuunnittelijana ja mobiilipelin tähtenä. Hän tuli kuitenkin alunperin tunnetuksi seksivideostaan.

Koko uransa ajan Kim on esiintynyt melko paljastavissa asuissa niin paparazzien kuin itsensäkin ikuistamissa kuvissa. Pari päivää sitten kerroimme, että Kardashian julkaisee lähiaikoina yli 300 sivuisen kuvakirjan omista selfie-kuvistaan. Eilen hänet nähtiin kuitenkin poistumassa Sirius-radioaseman haastattelusta New Yorkissa asussa, joka varasti varmasti jokaisen miehen huomion.

Splash
Splash
Splash
Splash

Kim julkaisee itsestään päivittäin sosiaalisessa mediassa selfie-poseerauskuvia, ja verkossa liikkui aikoinaan jopa vitsi, että Kardashian saisi kuvistaan vaikka kirjan. Vitsistä tuli totta, kun kirjakustantaja Rizzoli ilmoitti julkaisevansa huhtikuussa 2015 Selfish-nimisen 325-sivuisen teoksen, joka on koostettu Kimin selfie-valokuvista.