Uskomaton tapaus! Kolmevuotias selvisi 11 päivää yksin Siperian luonnossa

Ohhoh! Terveys · Meri Pulkkinen

Aina silloin tällöin maailmalla kohahduttaa uutiset luontoon kadonneista ihmisistä. Aina nämä tapaukset eivät lopu onnellisesti. Näin on nyt kuitenkin käynyt kolmevuotiaan venäläistytön tapauksessa. Pikkutyttö oli vaeltanut perheen koiran kanssa pois kodistaan.

YouTube
YouTube

Olomin pikkukylässä Siperiassa asuva Karina Chikitova oli vaellellut ulos omia aikojaan. Tytön äiti uskoo, että pikkulapsi lähti tallustamaan toisessa kylässä käymään lähteneen isänsä perään. Karina eksyi luontoon, ja hän vietti lopulta ulkona huimat 11 päivää, The Siberian Times uutisoi.

Pikkutyttö söi seikkailunsa aikana villimarjoja ja joi vettä purosta. Perheen koiran uskotaan pitäneen Karinan lämpimänä kylminä öinä. Lapsi pelastui lopulta koiransa avulla, sillä eläin oli yhdeksäntenä päivänä palannut takaisin Karinan kotikylään. Kylästä eläin osasi johdattaa pelastajat tytön luokse. Karina selvisi seikkailustaan pienillä naarmuilla ja hyttysenpuremilla.