Lentomatkustajat yllättyivät – mies istui terminaalissa pianon eteen

Matkailu · Meri Pulkkinen

Lentokentällä odottaminen on varmasti yksi lentomatkustamisen epämiellyttävimmistä puolista. Välillä kentällä voi joutua odottelemaan pitkiäkin aikoja. Eräs lebanonilaismies keksi äskettäin huikean tavan, jolla hän voi piristää kanssamatkustajiaan odottelun aikana.

YouTube
YouTube

Maan Hamadeh oli huomannut Prahan lentokentällä pianon. Mies kertoo The Daily Star -lehdelle juostuaan heti pianon luokse. Hamadeh oli ollut Euroopassa 12 päivää, eikä hän ollut sinä aikana päässyt soittamaan kertaakaan.

Lebanonilaismies soitti pianolla huiken Fur Elise -version, johon hän sekoitti eri soittotyylejä. Beethovenin sävellyksen jälkeen pianisti esitti Titanic-elokuvasta tutuksi tulleen Celine Dionin hittikappaleen My Heart Will Go On. Niin paikalla olijat kuin YouTube-käyttäjätkin ovat ihailleet miehen taitoja, ja esityksestä kuvattua videota on käyty katsomassa videopalvelussa jo 2,8 miljoonaa kertaa.