Nyt on auton äänentoisto kunnossa! Savukin värähtelee basson tahtiin

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Joillakin autoharrastajilla on tavoitteena asentaa ajoneuvoihinsa kaikkien aikojen suurimmat ja parhaiten soivat kaiuttimet. Bassokaiuttimet tärisyttävät usein ääniaaltojen lisäksi myös koko autoa ja sen lähellä olevien rakennusten ikkunoita.

YouTube
YouTube

Nyt testattiin, kuinka savu reagoi mataliin taajuuksiin. Twistedchild420 on unelmoinut kahden rakastamansa asian yhdistämisestä: Sauhuttelun ja bassomusiikin. Nyt mies julkaisi YouTubeen videon, jolla nähdään hänen vaporisaattorillaan polttamansa savun, eli vesihöyryn, reagointi auton sisällä kulkeviin voimakkaisiin bassoääniin. Ääniaallot saavat sen kirjaimellisesti tärisemään.

Videota on hidastettu, jotta efektin huomaa helpommin. Suuret ja raskaat pilvet liukuvat avoinna olevasta auton ikkunasta ikään kuin tanssien ulos. Video on julkaistu jo kesän alussa, mutta nousi vasta nyt Geekologie-sivustolle ihmisten ihmeteltäväksi.