Poikaystävä yritti yllättää tytön romanttisesti – asunto paloi

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Moni kestävä rakkaussuhde alkaa ikävästä. Kun pari joutuu olemaan erossa toisistaan, muodostuu heidän välilleen kaipausta, jonka jälkeen näkeminen on rakkauden ja sydämen täyttävä tunne. Eräs mies halusi muistaa matkoilta kotiin tullutta tyttöystäväänsä yllätyksellä, mutta kohtalo puuttui peliin.

Amanj Issen -niminen mies oli panostanut Jana Stankeviciute -rakkaimpansa jälleennäkemiseen ja koristeli asunnon makuuhuoneen kauniisti. Hän oli hankkinut kukkakimpun, kuohuvaa juomaa ja askarteli tuikkukynttilöistä tyttöystävän nimen lattialle. Lattialla oli kokolattiamatto. Kun mies meni kerrostalon alaovelle tyttöystäväänsä vastaan, kuuli hän asunnostaan karmivan pamauksen.

Koko makuuhuone paloi remonttikuntoon, eikä muutkaan huoneet välttyneet vahingoilta. Pariskunta joutuu nyt etsimään uutta asuntoa. Toivottavasti ensi kerralla mies korvaa kynttiläesityksen vaikkapa suklaarasialla. Uutisesta raportoi Daily Mail.