Poliisi löysi tila-autosta ryhmäseksiorgiat – odottamaton seuraus!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ibizaa on kutsuttu myös rakkauden saareksi, vaikka se tunnetaan nykyisin lähinnä massiivisista klubeistaan ja aamuun saakka jatkuvista bileistään. Nyt eräs sveitsiläinen turistijoukko on kuitenkin antautunut intiimivietin valtaan odottamattomassa paikassa.

Ibizalaiset poliisit kiinnittivät nimittäin huomiota sveitsiläisen turistiryhmän vuokraamaan yhdeksän hengen tila-autoon, jonka he pysäyttivät tarkastusta varten. Yllätys oli melkoinen, kun autossa oli kolmen pariskunnan – eli kuuden hengen – ryhmäseksiorgiat.

Viranomaiset selvittivät asiaa hetken ja tulivat lopulta siihen tulokseen, että ryhmäseksin harrastaminen liikkuvassa autossa oli aivan laillista. Siitä huolimatta he muistivat turisteja 250 euron sakkolapulla, koska sveitsiläiset eivät käyttäneet autossa turvavöitä. Asiasta uutisoineen Diaro de Mallorca -lehden mukaan turistit maksoivat sakon heti.