Wow! Pyörätuolien pyörätuoli esiteltiin – kuin maastoauto!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Keksinnöistä parhaimmat ovat sellaisia, jotka helpottavat arkipäivän ongelmia. Pyörätuolin keksiminen toi monelle mahdollisuuden liikkua, kun se ei muuten olisi ollut mahdollista. Tulevaisuudessa pyörätuolia tarvitseville on varmasti tarjolla vieläkin huikeampia vaihtoehtoja.

YouTube
YouTube

Tällä hetkellä markkinoilla on jo esimerkiksi HexHog-niminen laite. Motorisoitu pyörätuoli mahdollistaa kulkemisen sellaisiin paikkoihin, joihin ei missään nimessä pääsisi perinteisellä puöräuolilla. Laitteessa on kuusi pyörää, ja sillä voi kulkea myös matalassa vedessä.

Pyörätuolia esittelevällä videolla nähdään, kuinka vaivattomasti HexHog kulkee vaikeammassakin maastossa. Keksintö ei kuitenkaan varmasti sovi aivan kaikkien kukkarolle. Isossa-Britanniassa valmistettu tuoli maksaa nimittäin noin 22.600 euroa.