Robin Williams löydetty kuolleena – itsemurhaa epäillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina viihdemaailma on menettänyt lukuisia supertähtiään, ja nyt lista on jälleen kasvanut yhdellä nimekkäällä Hollywood-tähdellä.

Uutiskanava CNN uutisoi hetki sitten, että näyttelijä Robin Williams on kuollut. CNN:n tietojen mukaan 63-vuotias Williams löydettiin menehtyneenä kotoaan Pohjois-Kaliforniassa.

Alustavien tietojen mukaan kyseessä on mahdollisesti voinut olla itsemurha, mutta asia varmistuu vasta tarkemmissa tutkimuksissa. Williamsin tiedottaja Mara Buxbaum vahvisti kuolinuutisen CNN-uutisille. Buxbaumin mukaan Williams oli kärsinyt viime aikoina vakavasta masennuksesta.

Robin Williams, koko nimeltään Robin McLaurin Williams, oli koko maailman rakastama komediatähti, joka nousi aikoinaan supertähdeksi Ystäväni avaruudesta -hittisarjan Mork-hahmona ja sittemmin tähditti lukemattomia menestyselokuvia ja -televisiosarjoja. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muassa Kuolleiden runoilijoiden seura ja Isä sisäkkönä. Hänet palkittiin parhaan miessivuosan Oscarilla elokuvasta Good Will Hunting.

PÄIVITYS: Robin Williams ei näytellyt ystäväni avaruudesta -sarjassa Monk-hahmoa, vaan Mork-hahmoa.