Dolph Lundgrenin tytär on pysäyttävä kaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaissyntyinen näyttelijä Dolph Lundgren nousi alunperin maailmanmaineeseen Rocky IV -menestyselokuvasta, ja parhaillaan hän tähdittää uunituoretta The Expendables 3 -elokuvaa, vaikka ei ole onnistunut koskaan nousemaan toimintatähtien raskaaseen A-sarjaan.

Nyt otsikoissa on kuitenkin Dolph Lundgrenin sijaan hänen vanhin tyttärensä Ida Lundgren, joka kuvattiin eilen The Expendables 3 -elokuvan ensi-iltajuhlissa Hollywoodissa. Malliuraa tekevä kuvankaunis nuori nainen kiinnitti ansaitusti huomiota juhlijoiden keskuudessa. Idan asuvalinta nosti hänen povensa pääosaan tyylikkäästi, mutta kuitenkin viettelevästi.

28-vuotias Ida Sigrid Lundgren, koko nimeltään Ida Sigrid Lundgren, on näyttelijä Dolph Lundgrenin ja tämän ex-vaimon Anette Qvibergin ensimmäinen lapsi.

Dolph Lundgren muistetaan useista mieleenpainuvista rooleistaan 1980 ja 1990-luvun kulttielokuvissa, kuten Rocky IV, Masters of the Universe, Universal Soldier – Täydellinen sotilas ja Showdown in Little Tokyo. Toimintatähti ei sittemmin ole onnistunut pysyttelemään samanlaisessa maineessa kuin vaikkapa kollegansa Arnold Schwarzenegger tai Sylvester Stallone.