Koira kohtasi kissan – sai melkoisen hepulin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vanhojen uskomusten mukaan kissat ja koirat ovat toistensa pahimpia vihollisia. Eläinmaailma on kuitenkin täynnä tapauksia, joissa kahden eri eläinlajin edustajat tulevat mainiosti toimeen keskenään. Nyt eräs koira on todistanut, että vanhoissa uskomuksissa voi olla hieman perää.

YouTube
YouTube

Kip-koira reagoi nimittäin melko dramaattisesti kohdatessaan perheen uuden kissanpennun ensimmäistä kertaa. Terrierin omistaja Tom Shukis kertoo YouTubessa, että Kipillä on ikää yksi vuosi. Lizzie-kissanpentu on koiralle todella hämmästyttävä näky, sillä eläin ryhtyi pyörimään sohvalla todella vauhdikkaasti.

Kissa sen sijaan ei reagoi koirakaveriinsa sen kummemmin. Lizzy nousee sohvan selkänojalle katselemaan koiran villiintymistä. Lopulta hassun koiran hyörintä päättyy siihen, että se putoaa sohvalta lattialle.