Hupsista! Pakettilähettien kootut kämmit videolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalta löytyy lukemattomia lähettipalveluja, joista tunnetuimpia lienevät DHL ja FedEx. Etenkin jälkimmäinen yritys niittää kyseenalaista nettimainetta yrityksenä, joka ei paljoa välitä asiakkaiden pakettien kohtalosta. Nyt näistä mokailuista on tehty videokooste.

YouTube
YouTube

FedEx-pakettipalvelu on joutunut toistuvasti pahoittelemaan internetissä paljastettuja toimintatapojaan. Suuren yhtiön kiusana ovat laiskat ja ammattiinsa löyhällä etiikalla suhtautuvat työntekijät. Valitettavasti johtajien tekemä rekrytointi on mennyt pieleen todella usein, sillä netti on täynnä FedEx-lähettien virheistä kertovia videoita.

RSVLTS on koonnut hurjimmat esimerkit yhdelle ja samalle koosteelle, ja osa taltioinneista on julkaistu Starassa jo aiemmin. Pahimmat mokat liittyvät kaiketi pakettien rikkomiseen ja heittelemiseen. Silti hurjin esimerkki on heti videon alussa nähty tapaus, jossa yksi paketti on unohtunut rahtirekan eteen ja raahautuu mukana jopa moottoritiellä.