Rahalla saa – mies muutti takapihansa vesipuistoksi

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teksasin osavaltiossa kaikki on suurta ja näyttävää. Siellä jopa puhutaan leveämmällä aksentilla englantia. Nyt Hal Jones -niminen mies on näyttänyt kaikille naapureilleen närhen munat, sillä mies muutti kuuman takapihansa huikeaksi vesipuistoksi.

YouTube
YouTube

Miljoonabudjetilla vesipuiston rakentanut mies on tyytyväinen lopputulokseen. Hänen takapihallaan on neljä erilaista uima-allasta omilla tyyleillään, kuten poreilla tai vesiliukumäellä varustettuina. Myös lapsille löytyy oma altaansa. Eikä uskomaton uima-allaskompleksi ole mitään ilman kunnon allasbaaria.

Mies kestitsee vesipuistonsa avulla vieraitaan ja viihdyttää lapsiaan. Pelkästään porealtaaseen mahtuu 30 ihmistä, kun normaaleissa hotelleissakin on yleisökäyttöön tarkoitetuissa porealtaissa korkeintaan kahdeksan paikkaa. Vesiliukumäki kohoaa reiluun 18 metriin ja tarjoaa varmasti ikimuistoisen lapsuuden miehen jälkikasvulle. Takapihaunelman toteuttaminen maksoi 1,64 miljoonaa euroa. Vesilaskujen suuruus? Sitä emme tiedä.