Näin hyvin DJ Bobo puhuu Suomea: ”Nähdään stadissa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun suosituimpiin eurodance-artisteihin lukeutunut sveitsiläinen DJ Bobo nousi tähdeksi vuonna 1992 julkaistulla Somebody Dance With Me -klassikkohitillään. Elokuun lopussa hän saapuu Suomeen, kun Helsingissä järjestetään massiivinen 90-luvun dancetapahtuma We Love The 90’s.

YouTube
YouTube

Nyt DJ Bobo on törmännyt jossain päin Keski-Eurooppaa tämän hetken kansainvälisesti suosituimpaan suomalaisyhtyeeseen, Sunrise Avenueen. Tapaamisen tuloksena on hauska video. Videolla DJ Bobo kertoo suomeksi terveiset suomalaisille faneilleen ja toivottaa heidät tervetulleeksi Helsingin ysärifestareille.

DJ Bobo, oikealta nimeltään Peter Rene Cipiriano Baumann, on myynyt urallaan peräti 14 miljoonaa albumia ja lisäksi hänen musiikkiaan on ollut miljoonilla kokoelmalevyillä. Yhden hitin ihmeeksi joskus nimitetty DJ Bobo on julkaissut pitkällä urallaan yli 30 singleä ja 11 albumia.