Poika kuvasi itsensä 7 vuoden ajan – näin muuttui lapsesta teiniksi

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Lukuisat ihmiset ovat viime vuosien aikana julkaisseet näyttäviä videoita, jotka on koottu sadoista selfieistä. Näissä videoissa näkyy selkeästi ihmisen kasvaminen ja henkilökohtaisen tyylin muuttuminen.

YouTube
YouTube

Nyt eräs nuorukainen on tallentanut teinivuotensa tällaiselle videolle. Hugo Cornellier otti itsestään kuvia seitsemän vuoden ajan 12-vuotiaasta lähtien. Poika otti kuvan joka päivä, eli vuosien varrella kuvia kertyi yli 2.500 kappaletta. Nyt Cornellier on koonnut kuvista videon, jolla nähdään hänen kasvunsa 12-vuotiaasta pojasta 19-vuotiaaksi mieheksi.

Videolla näkyy, kuinka nuorukainen kasvaa. Cornellierin hiustyyli muuttui vuosien varrella melko vähän, mutta luuston kasvaminen on päivänselvää. Videon lopussa kameraan tuijottaa ehkä jopa hieman riutuneen näköinen nuori mies.