Poliisi ja lapset tanssivat kilpaa – voittajasta ei epäselvyyttä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poliisin työhön kuuluu paljon asiakkaiden kanssa kommunikointia. Tämän takia poliisilaitokset tekevät välillä erilaisia tempauksia, joiden tarkoituksena on tehdä poliiseista tuttuja ja helposti lähestyttäviä hahmoja.

YouTube
YouTube

Eräs amerikkalaispoliisi otti puuhaan hauskan lähestymistavan. Kansasilainen poliisi nimittäin ryhtyi tanssimaan paikallisten lasten kanssa. Paikalla olleen naisen kuvaamalla videolla nähdään, kuinka miespuolinen poliisi esittelee lapsille tanssiliikkeitään. Poliisi ei kuitenkaan ehkä aivan pärjää lapsille tanssimisen saralla.

Paikallinen poliisilaitos julkaisi videon YouTubessa kertoen, että video oli lähetetty heille Facebookin välityksellä. Laitos vitsailee Facebook-tilillään, että ehkä heidän tulisi ryhtyä opettamaan poliisikoululaisille myös tanssimista.