Bruce Willisin tytär viiletti rintaliivit paljaana kadulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Bruce Willisin ja hänen entisen vaimonsa Demi Mooren jälkikasvu tekee parhaillaan omaa julkista uraansa. Laulu-urasta haaveileva Rumer Willis on poseerannut jo vuosia lehtien sivuilla. Viime vuonna myös Scout Willis ryhtyi musiikkiuralle.

Nyt Scout on ihmetyttänyt silminnäkijöitä liikkuessaan New Yorkin Sohossa, sillä jostain syystä hän ei halunnut pitää paitaansa kiinni, vaan viiletti pitkin Ison omenan katuja mustat rintaliivit näkyvissä.

22-vuotias Scout Willis on vasta aloittamassa julkista uraansa artistina. Viime vuonna hän nousi kuitenkin otsikoihin nautittuaan alaikäisenä alkoholia julkisella paikalla New Yorkissa. Poliisi pidätti neitokaisen, joka kuljetettiin putkaan. Scout esiintyi vuonna 2013 laulajana Yhdysvaltojen Austinissa järjestettävän South by Southwest -tapahtumassa.