Mullistava uutuus naisten masturbointiin: ”Täysin uusi näkökulma”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä seksivälineitä mainostetaan rakkauden rakettimatkan adjutanteiksi, jotka saavat nautinnon laajenemaan universumin rajamaille. Naisille tarkoitetu erotiikkavälineet ovat yleensä väriseviä tai vaginaan työnnettäviä sauvoja, joiden tehtävänä on omaromantiikan suorittaminen.

YouTube
YouTube

Glov-niminen seksiväline on jotain ihan muuta, sillä se mainostaa itseään leluksi, joka tulee muuttamaan naisten käsityksen masturboimisesta. Hyväilemiseen tarkoitettu väline on pinkin tai violetin värinen hanska, jonka avulla ei tarvitse liikuttaa koko kättä seksivälineen liikkuttelemiseksi. Riittää, että liikkeeseen käyttää kolmea keskimmäistä sormea.

Keksijä Steve Scrase kertoo esittelyvideolla, että hanskan avulla lelun puristaminen jää pois ja samalla välinettä voi liikuttaa mahdollisimman tehokkaasti pienemmällä vaivalla. Hanskan selkämyksessä on kontrollipaneeli, jonka avulla seksilelujen tehoa ja nopeutta voi säätää. Väline on hanskoineen vedenkestävä. Glov hakee parhaillaan rahoitusta Indiegogossa massatuotannon aloittamiseksi.