Suomalaissovellus vei koiranäyttelyt kännykkään

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman Voittaja 2014 -näyttelyssä avattu Wooffer on suomalaisen Kelmi-yrityksen koirakilpailupalvelu, jossa käyttäjät kilpailevat keskenään omilla koirakuvillaan ja -videoillaan. Palvelu on suunnattu kaikille koiranomistajille rodusta riippumatta.

Wooffer
Wooffer

– Palvelussa tulee olemaan kisoja näyttelyihmisille, eri lajien harrastajille sekä tietysti aivan tavallisille kotikoirille. Kaikki koiranomistajat huomioidaan, rodusta riippumatta. Woofferissa sijoittuakseen ei tarvitse olle rotukoira, Ville Kormilainen, yksi Woofferin perustajista, sanoo.

Wooffer -palvelu on ilmainen ja palkintoina kilpailujen voittona on virtuaalimaineen lisäksi myös fyysisiä palkintoja. Ensimmäisissä kilpailuissa palkintoina on muun muassa vuoden koiranruuat sekä iso määrä erilaisia koiratarvikkeita.

Wooffer on lähtenyt hyvin liikenteeseen. Ensimmäiset käyttäjät ovat löytäneet palvelun ja käyttöaste on aktiivinen. Palvelun parissa vietetään aikaa lähes neljä minuuttia ja yksittäinen kävijä surffailee keskimäärin viidellä sivulla.

Verkkoyhteisö toimii kilpailujen tuomaristona. Tuomariksi pääseminen ei edellytä koiran omistamista. Suunnitelmissa on jatkossa myös ammattimaisten tuomareiden hyödyntäminen. Wooffer suunnittelee nopeaa laajentumista uusille markkinoille vielä vuoden 2014 aikana.