Madonnan teinityttärestä varttui bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Madonnan esikoinen, 18-vuotias Lourdes Ciccone Leon, on pysynyt pääasiassa poissa julkisuudesta. Supertähden teinitytär kuitenkin esiintyi taannoin näytelmässä ja ylpeä äiti hehkutti tyttärensä lahjakkuutta koko maailmalle. Sittemmin Lourdes on nähty harvakseltaan viihdelehtien sivuilla.

Viime päivinä Lourdes on kuitenkin kuvattu useita kertoja lomailemassa Etelä-Ranskassa yhdessä perheensä ja ystäviensä kanssa. Eilen Lourdes nautti rantaelämästä Ranskan Cannesissa.

Lourdes Leon kirjoitti muutama vuosi sitten blogissaan tehneensä kesätöitä avustajana Madonnan kiertueella, jossa tämän toimenkuvaan kuului pitkälti esimerkiksi äitinsä alusvaatteiden taitteleminen. Lululla on kaksi sisarusta, 14-vuotias Rocco ja yhdeksänvuotias David.