Paavo Pesusienen työpaikka avattiin Palestiinan Länsirannalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Paavo Pesusieni naurattaa vilpittömällä ja hieman yksinkertaisella olemuksellaan. Keltainen pesusieni on lasten ja aikuisten suosikkihahmo. Sen monipuolinen huumori uppoaa kaiken ikäisiin televisionkatsojiin, ja tarinalle onkin luotu hyvin mielenkiintoinen miljöö Tangalan maailmaan.

Twitter
Twitter

Paavo Pesusieni työskentelee televisio-ohjelmassaan johtaja Einari Ravun omistamassa Ravunkuori-ravintolassa. Keitettyä merenelävää muistuttava johtaja Rapu on tunnetusti hyvin itara mies, ja teettää Paavolla suhteettomasti töitä sen saamaan ansioon nähden. Nyt Palestiinan Länsirannalle on avattu tosielämän Ravunkuori-ravintola.

Ravintolan ulkonäkö on lähes identtinen Paavo Pesusieni -sarjassa nähdyn kanssa. Paavon voisi melkein kuvitella ravintolan keittiöön paistamaan hampurilaisia Einari Ravun vahtiessa vieressä. Ravintolan nimi on Salta Burgers, ja sen kuvia leviää parhaillaan Twitterissä. Toivottavasti tämän paikan pomo on hieman oikeudenmukaisempi kuin piirretyssä televisiosarjassa.