Sleepy Sleepers tekee paluun esiintymislavoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen suomalaisyhtye Sleepy Sleepers aktivoituu syksyllä ja soittaa sarjan erikoiskeikkoja bändin 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Yhtye aloittaa juhlakeikat alkuperäisjäseniensä Mato Valtosen ja Sakke Järvenpään johdolla Jämsästä 20. syyskuuta.

– Vuodet vierii ja paska kierii – maailmanpoliittisen tilanteen takia koemme, että Sleepyjä tarvitaan jälleen, Mato Valtonen kommentoi paluuta.

Vuonna 1974 perustettu Sleepy Sleepers on erottamaton osa suomalaista rockhistoriaa ja ilmiö, joka aikanaan ravisteli rakenteita. Bändi on uransa aikana saavuttanut lukuisia jalometallilevyjä ja rikkonut platinarajan myös vuonna 2006 julkaistulla DVD:llä. Lahden Sibeliustalossa syksyllä 2013 ensi-iltansa saanut bändistä kertova rockmusikaali Kuka Mitä Häh? oli menestys ja sai jatkoa keväällä 2014 Helsingin Peacock-teatterissa.

La 20.09. Jämsä, Akuliinan kesän päättäjäiset
La 27.09. Naantali, Naantalin Kaivohuone
To 02.10. Helsinki, Radio Suomipop -risteily
La 04.10. Forssa, Oktoberfest
Pe 17.10. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
La 18.10. Jyväskylä, Lutakko
Pe 28.11. Lahti, Finlandia-klubi
Pe 12.12. Helsinki, Virgin Oil
La 13.12. Laukaa, Kylpylähotelli Peurunka

Uusimmat