Vuoristoradasta tuli piinapenkki – ihmiset odottivat apua viisi tuntia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huvipuistokävijöiden suurin pelko lienee se, että jokin huvittelulaitteista menee rikki kesken ajon. Toisinaan maailman huvipuistoissa tapahtuu kohtalokkaita onnettomuuksia, ja eniten ehkäpä raportoidaan jumiin jääneistä vuoristoradoista.

YouTube
YouTube

Nyt yksi vauhtilaite on jälleen jumiutunut yläilmoihin Yhdysvalloissa. Six Flags -huvipuistoketjuissa on tunnetusti äärimmäisen vauhdikkaita laitteita, jotka saavat kävijät kiljumaan kauhusta. Vielä enemmän sydämentykytyksiä aiheuttavat mahdolliset vikatilanteet. Nyt Marylandissa on tapahtunut laitevika, jonka johdosta 17 aikuista ja seitsemän lasta odotti apua viiden tunnin ajan.

Vuoristoradassa olleet ihmiset eivät olleet tyytyväisiä tilanteeseen, mutta pelastusviranomaiset tekivät kaikkensa Joker’s Jinx -huvilaitteeseen jumiin jääneiden pelastamiseksi. Ihmiset luulivat kuolevansa. Vuoristorataonnettomuudet herättävät runsaasti huomiota, vaikka niissä menetetään hyvin harvoin ihmishenkiä. Onnettomuudesta raportoi Associated Press.