Nelivuotias järkyttyi kuullessaan mitä maitohampaille tapahtuu

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lapsille tulee ensin maitohampaita, jotka vaihtuvat noin kuuden tai seitsemän ikävuoden paikkeilla pysyviin hampaisiin. Hampaiden lähteminen voi olla lapselle jännittävää aikaa, ja osa keksiikin vanhempiensa kanssa mitä erikoisempia keinoja irrottaa maitohampaitaan.

YouTube
YouTube

Eräs nelivuotias pikkutyttö ei kuitenkaan ollut aivan tietoinen siitä, että hänenkin maitohampaat tulevat lähtemään. Tytön äiti näytti tälle internetistä kuvan lähtevistä maitohampaista. Tieto sai nelivuotiaan itkemään.

Neitokainen selittää äitinsä kuvaamalla videolla, ettei hän halua enää kasvaa isoksi. Hän ei missään nimessä halua menettää hampaitaan. Äiti yrittää olla nauramatta itkevälle lapselleen, mutta hänkään ei voi täysin tukahduttaaa nauruaan.