Opettaja eläkkeelle 41 vuoden jälkeen – oppilailta ikimuistoinen läksiäislahja

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Opettajan ammattia pidetään maailmalla kovassa arvossa. Opettajat tekevätkin tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa. Eläkkeelle jääminen voi olla opettajalle kova paikka vuosien kovan työnteon jälkeen.

YouTube
YouTube

Nyt eräs amerikkalaisopettaja on saanut arvoisensa tunnustuksen eläköitymisensä yhteydessä. Rouva Flexerille järjestettiin nimittäin unohtumattomat läksiäiset. Ensimmäistä luokkaa opettava nainen on ollut työssään jo 41 vuotta. Vuosien varrella opettaja on noussut monen pienen koululaisen lempiopettajaksi.

Läksiäisiin saapui muun muassa naisen ihka ensimmäisessä opetusryhmässä ollut oppilas. Moni paikalle saapuneista kertoi liikuttuneina, kuinka rouva Flexer on tehnyt heidän elämäänsä suuren vaikutuksen. Eläkkeelle jäävä opettaja kuunteli entisten oppilaidensa kehuja kyynelehtien.