Vuoden typerin rikollinen! Esitti kuollutta siskoaan muistopaita päällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on tapana teettää kuolleille läheisille t-paitoja, joissa on rakkaan kuva muistotekstillä varustettuna. Harva kuitenkaan pukee paitaa päällensä jos yrittää esittää kyseistä henkilöä. Vuoden tyhmimmän rikollisen titteli on ojennettu Diondre Jonesille.

26-vuotias Diondre oli hakeutunut sairaalahoitoon. Kuten tiedetty, on terveydenhoito erittäin kallista Yhdysvalloissa, ja tästä syystä kaikkia kehoitetaan hankkimaan sairausten varalle kustannukset kattavat vakuutukset. Valitettavasti Diondrella ei ollut vakuutusta, mutta hän muisti, että hänen siskollaan oli.

Diondre sai kaipaamaansa hoitoa, mutta pian selvisi, että sisko oli kuollut. Kun sairaala tiedusteli syytä väärälle nimelle, osoitti Diondre yllään ollutta paitaa, joka oli teetetty siskon kuoleman muistoksi. Hän väitti, että sairaala sekoitti nimen paidan takia. Myöhemmin selvisi, että nainen oli etsintäkuulutettu aiemmasta pidätyksestä, koska hän ei ollut saapunut oikeuden eteen, Upprox uutisoi. Diondre joutunee vankilaan.