Vain elämää alkaa – katso koska on suosikkiartistisi päivä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelmien suosio jatkaa Suomessa kasvuaan, ja nykyisin merkittävä osa kaupallisten televisiokanavien ohjelmista on tositelevisiota. Viime vuosina suomalaiset ovat olleet erityisen tykästyneitä yhteen jättisuosion saaneeseen formaattisarjaan.

Kyseessä on Vain elämää, joka jatkuu Nelosella jälleen 19. syyskuuta. Tulevalla kaudella mukana ovat Toni Wirtanen, Samuli Edelmann, Paula Koivuniemi, Paula Vesala, Jenni Vartiainen, Elastinen ja Vesa-Matti Loiri.

Hittisarjan kolmas tuotantokausi alkaa Vesa-Matti Loirin päivällä. Ensimmäinen jakso on poikkeuksellisesti kaksituntinen erikoispitkä jakso. Alla nähdään minä päivinä kenenkin artistin oma päivä esitetään televisiossa.

19.9. Vesa-Matti Loiri26.9. Paula Vesala3.10. Toni Wirtanen10.10. Jenni Vartiainen17.10. Elastinen24.10. Samuli Edelmann31.10. Paula Koivuniemi7.11. Duettopäivä