Varo juomasta liikaa, ettet tee tätä virhettä baarissa

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tänäkin viikonloppuna viini virtaa ja puistot sekä yökerhot täyttyvät arkeen palanneista juhlijoista. Ensimmäisestä virallisesta arkiviikosta selvinneenä otetaan kaikki ilo irti ja päädytään lopulta bailaamaan tuhdissa humalassa tanssilattialle.

I love you!

Mikäli on onnetarten suosiossa, saattaa kainaloon eksyä myös pusukaveri. Vaikka netti on pullollaan kännisten toilailijoiden kuvia, jaksavat ne naurattaa kerta toisensa jälkeen. Eivät kuitenkaan siksi, että kuvissa esiintyvät henkilöt olisivat jotenkin ihailtavia ja ”cooleja”, vaan siksi, että humalaiset tekevät itsestään helposti hölmön näköisen. Jälleen yksi kuva muistuttaa, miksi kannattaa nauttia alkoholia kohtuudella.

Yökerhossa on otettu kuva, jolla kauniin naisen lähelleen löytänyt nuori mies vaihtaa lemmensuudelmia naisen takaraivon kanssa. Naisella on päässään V niin kuin verikosto -elokuvasta tuttu naamari. Mies suutelee takaraivossa olevaa naamaria. Toivottavasti tilanne on luotu tarkoituksella.