Voiko suloisempaa olla?! Kolme pandaa syntyi eläintarhaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinassa asustavat pandakarhut lukeutuvat maailman hellyttävimpiin eläimiin ainakin ulkonäkönsä osalta. Uhanalainen laji löytyy kuitenkin vain lähinnä eläintarhoista, joissa ne tarjoavat perin hellyttäviä hetkiä vierailijoille.

YouTube
YouTube

Nyt pandaemo synnytti kolmoset. Pienet pandarääpäleet ovat vaaleanpunaisia ja niiden ihon pinnalla on vain pieniä haituvia. Kolmen pennun syntyminen on hieno saavutus eläntarhaoloissa, sillä lajin jatkuminen on riippuvainen vankeudessa tapahtuvasta lisääntymisestä. Kaikkien kolmen poikasen oletetaan selviytyvän pentuajastaan hengissä. Sitä ennen niiden elämä on kuitenkin maidon juomista ja emon hoivissa nautiskelemista.

Associated Pressin julkaisema pandavideo on kuvattu kiinalaisessa Chimelong Safari Park -eläintarhassa. Sillä aikaa kun eläintenhoitajat huolehtivat pikkukolmosista, nauttii tuore emo bambuista välipalaa eläintarhavierailijoiden edessä.