Tappelu Burger Kingissä – työntekijä seisoi vieressä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ihmisten välinpitämättömyys on noussut jatkuvasti otsikoihin, ja vain harva kehtaa nykypäivänä auttaa ventovieraita henkilöitä. On uskomatonta, miten jokainen tuijottaa vain omaan napaansa ilman, että ajattelisi sekuntiakaan toisten hyvinvointia. Minä, minä ja vain minä -periaatteella elävät ihmiset ansaitsevat opetuksen.

Youtube
Youtube

Tässä se tulee: Miettikää tilanne, jossa menette pahaa-aavistamattomasti ostamaan ruokaa pikaruokalasta, mutta jouduttekin pahoinpitelyn ja puhelinvarkauden uhriksi. Kukaan ei auta teitä. Paikkana voisi olla mikä tahansa arkipäivään liittyvä miljöö, ja tällainen tilanne tapahtui Mississippissä 17-vuotiaalle tytölle.

Tytön pahoinpitelystä on julkaistu nettiin video. Järkyttävintä brutaalilla taltioinnilla on kuitenkin se, että pahoinpitely tapahtuu Burger King -ravintolassa, jonka rivityöntekijät eivät tee elettäkään uhria auttaakseen. Yksi työntekijöistä seisoo ihan vieressä ja tuijottaa pahoinpitelyä, Mirror tietää. Lopulta ravintolapäällikkö saapuu paikalle, käskee soittamaan poliisit ja keskeyttää hakkaamisen ja potkimisen.