25 paljastusta sinkkumiehen seksielämästä

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinkkumiehet retostelevat usein ystävilleen aktiivisella seksielämällä ja ravintolasta mukaan saatujen yhden yön seuralaisten määrällä. Totuus on kuitenkin usein hieman toisenlainen kuin värikkäät tarinat.

Nyt InsideHook.com ja Match.com -verkkopalvelut selvittivät kyselyssä amerikkalaisten sinkkumiesten seksielämän todellista tilaa. Eräs selvitysten merkittävimmistä paljastuksista oli, että sinkkumiehet harrastavat vähemmän seksiä kuin seurustelevat miehet. Vain 52 prosenttia sinkuista harrasti seksiä useammin kuin kerran kuussa, kun seurustelevilla määrä oli 82 prosenttia.

Vastaajien mukaan heidän lempiasentonsa seksissä ovat lehmityttö ja koiratyyli takaapäin. Seisten seksiä haluaa harrastaa vain kaksi prosenttia miehistä, kun aikuisviihdettä sen sijaan katselee 82 prosenttia sinkkumiehistä. Joka päivä seksiä haluaa harrastaa vain 15 prosenttia miehistä.