Wolverinesta merirosvoksi – Hugh Jackman valmistautuu Peter Pan -rooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman päätyi taannoin otsikoihin hieman ikävämmissä merkeissä. Hänellä todettiin kasvoissa ihon tyvisolusyöpä, joka operoitiin nopeasti pois. Tähti käski tämän jälkeen kaikkia käyttämään aurinkorasvaa. Sittemmin mies jo palannut töihin.

45-vuotias näyttelijä vaihtaa seuraavaksi Wolverinen kynnet miekkaan ja pääkallolippuun, sillä mies tullaan näkemään tulevassa Peter Pan -elokuvassa merirosvo Mustapartana. Hugh Jackmanin lisäksi muun muassa Amanda Seyfriedin tähdittämä elokuva kertoo Variety-lehden mukaan orvosta Peter-pojasta, joka päätyy Mikä-mikä-maahan ja joutuu puolustamaan maata Mustaparta-merirosvolta. Hugh Jackman nähdään nyt kuvissa, joissa aussitähti harjoittelee miekkailua rooliaan varten.

Hugh Jackman on ollut jo pitkään naimisissa vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa. Jackman on viime vuosina tähdittänyt muun muassa X Men -elokuvia. Mies nähtiin tänä vuonna valkokankaalla Wolverine-elokuvassa. Tänä vuonna hän esiintyy X Men -elokuvasarjan tuoreimmassa osassa.